مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت ماشین

با سلام. بنده دو ماه پیش تصادف کردم و طرف مقصر بود.‌ و خواهان افت قیمت ماشین شدم. رفتم شورا حل اختلاف شکایت کردم و طبق نظریه کارشناس 7 تومان افت قیمت اعلام کردن. اما طرف نظریه کارشناس قبول ندارد. و باهم به توافق رسیدیم که ماشین درست کرده و به در بنگاه ببریم و مابه تفاوت ماشین رو بهم بده. سوالم اینه وقتی باهم توافق کردیم آیا طرف میتواند در دادگاه ادعای پرداخت قسطی کند یا خیر. یا باید یکجا پرداخت کند.. ممنون از شما

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

دادگاه به مواردی رسیدگی میکند که درخواست شده باشد اگر شما الزام ایشون روبرای انجام قراداد مابین بخواهید دادگاه طبق متن قرارداد ایشون رومحکوم میکند