مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت ماشین

سلام افت ماشین من را نه بیمه قبول میکند نه طرف مقصر دادگاه هم میگوید شکایت بیمه رو باید میکردی البته طرف مقابل تعهد مالی دارد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
افت قیمت خودرو را باید راننده مقصر پرداخت کند و شما می توانید علیه راننده مقصر طرح دعوی کنید و طبق نظر کارشناس خسارت آفت قیمت خودرو را مطالبه کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما بزرگوار در اولین قدم باید ببینیم خودرو شما چیست چون افت قیمت خودرو به هر خودرویی با هر کارکرد و مدل تعلق نمی‌گیرد اگر تعلق بگیرد هر زمان می‌تواند افت قیمت خودرو را مطالبه کنید بله بیمه ها معمولا افت قیمت خودرو را بررسی و پرداخت نمی‌کنند مگر اینکه در قراردادهای بیمه ای آنها قید شده باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود افت قیمت را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است
لکن بیمه تا سقف تعهدات خود مکلف به پرداخت است
اما
اگر بیمه نباشد خود مقصر مسؤل پرداخت است اگر واقعاً افت قیمتی وجود داشته باشد.