مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت ماشین

سلام وقت بخیر من چند روز پیش یک تصادفی داشتم که طرف از پشت زده و مقصر 100 درصد هست برای جبران خسارت بیمه رفتیم و ماشین من از شاستی ضربه خورده و افت قیمت دارد که بیمه هیچ غرامتی بابت افت قیمت به بنده پرداخت نمیکند میخواستم بدونم ماشین مدل 91 شامل افت قیمت میشود و اگر بنده از طریق دادگستری اقدام کنم نتیجه ای دارد ممنونم !

پاسخ ها :

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
بدوا دادخواست تامین دلیل دهید،
معمولا بالای 5 سال شامل افت قیمت نمی شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله و افت قیمت باید توسط خود مقصر پرداخت بشود

و شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا میزان خسارت مشخص گردد

و بعد دادخواست مطالبه خسارت افت قیمت خودرو را اقامه نمایید و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم اینکه خودرو چه باشد و مدل چند خیلی مهم است افت قیمت خودرو به هر خودرویی تعلق نمی‌گیرد بیمه ها معمولا زیر بار افت قیمت نمی‌روند که البته در قراردادهای بیمه ای نیز لحاظ نمی‌شود مگر اینکه یک سری موارد خاص باشد که پروسه دیگری دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
افت قیمت خودرو را بیمه پرداخت نمی کند و اگر مدعی ورود خسارت آفت قیمت باشد باید دادخواست تامین دلیل بدهد تا کارشناس رسمی دادگستری میزان افت قیمت را مشخص کند سپس طبق نظر کارشناس دادخواست مطالبه خسارت بدهد.
در شهر خودتان می توانید دادخواست تامین دلیل بدهید.
ولی برای مطالبه خسارت دادگاه محل سکونت خوانده صلاحیت رسیدگی دارد یعنی اگر بخواهید دادخواست مطالبه افت قیمت بدهید دادگاه محل سکونت راننده مقصر صلاحیت رسیدگی به پرونده را دارد.
توجه داشته باشید که افت قیمت ارتباطی به مدل ماشین ندارد اگر خودرو از نظر بدنی سالم باشد و پوسیدگی یا رنگ و... نداشته باشد افت قیمت قابل مطالبه است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اصولا افت قیمت خیر
لکن تحت شرایطی به این خودرو نیز تعلق می‌گیرد
بستگی به سالمی خودرو دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با توجه به افزایش چشمگیر در قیمت خودرو بله تعلق میگیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ نتیجه خواهد داشت اما توجه داشته باشید که پیروز شدن شما در پرونده قضایی منوط است به مدارک و مستنداتی است که به قاضی رسیدگی‌کننده پرونده جهت صدور حکم ارائه می‌دهید.