مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت به حساب شخص

سلام برای خرید اینترنتی لازم هست مبلغی رو به کارت طرف واریز کنم و اونجور که متوجه شدم کارت به اسم طرف نیست. خرید هم برای دریافت فایل هست .با فرض کلاهبردار بودن طرف آیا پرداخت مبلغی به کارت شخصی مشکل حقوقی میتونه برای من ایجاد کنه؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

خرید اینترنتی باید فروشنده مجوز از درگاه اعتماد ملی و کسب و کارهای اینترنتی داشته باشد . در غیر این صورت جایز نیست . کلیه پرداخت های اینترنتی از درگاه شاپرک باید صورت گیرد