مشاوره حقوقی رایگان - باز کردن حساب مسدودی

2 سال قبل حساب بانکی من بابت مهریه از طریق اداره ثبت مسدود شده و با نامه ای که اداره ثبت به محل کارم فرستاده ماهیانه مهریه به طور اقساط از حقوقم کسر می شود . آیا با نامه شرکت که تایید می کند اقساط به طور منظم از حقوق بنده کسر می شود می توانم حساب مسدودی خود را باز کنم اگر میشود مدارک مورد نیاز چیه و به کجا باید مراجعه کنم ؟ با تشکر

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. به اجرای احکام مراجعه کرده، درخواست عدم مسدودی بدهید. اجرا خودش نانه به بانک ارسال میکند

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است