مشاوره حقوقی رایگان - بسته شدن حساب به دلیل سایت شرط بندی

سلام خدمت شما من ابلاغیه الکترونیک ندارم و حساب بانکی با پیگیری که کردم بسته شده ولی میتوانم خرید کنم فقط انتقال نمیتوانم بدم بانک گفتن بخاطر شرط بندی بوده بنده یک بار 200 تومن انتقال دادم و باختم ولی برام اصلا اس ام است نیومده و من پولیم برداشت نکردم از سایت منتظر ابلاغیه باشم یا به دادگاه برم یا اصلا نیازی نیست پیگیری کنم؟

پاسخ ها :

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام از دادسرای صادر کننده دستور پیگیری نمایید

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

میتوانید از طریق بانک مرجع صدور دستور را برسی و با مراجعه به مرکز با تودیع تعهد نامه نسبت به رفع مورد اقدام فرمایید