مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک از فرزند

با سلام بنده خانه خود راه ک قولنامه ای بوده جهت ساخت و ساز به قیمت خیلی کمتری از ارزش ملک به پسر خود فروخته ام لازم بذکر است ک در کنار خانه بنده دو تا از پسرای دیگرم خانه شریکی دارن و قرار بوده ک خراب کنن باهم بسازن حال پسر بنده قصد خراب کردن و ساختن با بردارانش و همچنین پرداخت مابه التفاوت ملک ک خواهان آن هستم را هم نمیدهد آیا راه قانونی برای اینک اثبات کنم خانه خود راه به قیمت کمتر نسبت به ارزش ملک به پسرم واگذار کردم و قصد من چیز دیگری بوده است وجود دارد[ و کلیه پسرام هم همنظر من هستن ]یا اینکه مابه التفاوت ملکم را از پسرم بگیرم با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر قرارداد کتبی ندارید دادخواست مطالبه ثمن باجلب نظر کارشناس دهیذ

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

سلام خدمت حضرتعالی با ارسال اظهارنامه می توانید نسبت به رجوع از هبه و متعاقبا دادخواست اقدام نمایید
لهذه روش دوم استفاده از خیار غبن افحش
می باشد و در هر حال استخدام وکیل دادگستری برای مطالعه دلایل و مستندات و تصمیم مقتضی لازم می باشد