مشاوره حقوقی رایگان - سلام

ما امسال یک واحد همکف در یک اپارتمان خریداری کرده ایم. ساختمان 3طبقه است و یک نورگیر مشترک بین همه طبقات وجود دارد که واحد همکف علاوه بر پنجره که نور آن را تامین کند درب ورود به ان هم دارد لازم به ذکر ساختمان نوساز و یک سال پایان کار گرفته از سند چیزی سرم نمیشه ولی این درب فکر نمیکنم تو سند ذکر شده باشه همچنین سقف این فضا اهنی و از این ورق های فون های پلاستیکی که بجای شیشه امده استفاده شده است
1- این نورگیر مشاعی یا حیاط خلوت
2- چون درب داریم ما یک سری وسیله کابینت کردیم و وسایل اضافه قرار دادیم و اجاق گاز میخوام بدونم اگه کسی مزاحمتی در این محوطه انجام بده مثلا از بالا از پنجره اش چیزی ندازه اب بریزه وووو من میتونم چکار کنم
3- باتوجه به این که درب این حیاط در سند ذکر نشده آیا خلاف درب گذاشتن
ممنون میشم واضح جواب بدین و به تک تک سوالات جواب بدین
از اینکه وقت گذاشتین ممنونم

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .بستگی به سند دارد ولی به نظر میرسد که مختص همکف باشد و اگر جزو مشاعات باشد بایستی در سند ذکر شده باشد