مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک

سلام خدمت شما، حدود 9ماه پیش یه ماشین به شخصی فروختم و 9میلیون از کل مبلغ رو قرار بود طرف یک هفته پرداخت کنه که هیچ وقت اینطور نشد، من بابت پلاکها که به اسمم بود شکایت کردم و ماشین بعد از مدتی توسط پلیس توقیف شد، حال با وجود اینکه 3ماه از توقیف ماشین میگذره و خریدار هیچ گونه اقدامی برای ترخیص خودرو و جلب رضایت بنده انجام نداده، من میتونم شخصا ماشین رو ترخیص کنم، لازم به ذکر است تمام مدارک ماشین، برگ سبز، سند کمپانی و... نزد بنده میباشد، تشکر فراوان

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام، مراتب فسخ قرارداد مذکور را به وسیله ی اظهارنامه به ایشان متذکر شوید که بعداً دچار مشکل نشوید.
سپس در تصرف مشکلی نخواهید داشت.