مشاوره حقوقی رایگان - فردی که مشکل عقلی دارد و مال خری کرده

یکی از بستگان ما مشکل عقلی دارد و معافیت پزشکی هم دارد از همسر سابقش دو فرزند دارد و بعلت بیکاری مال خری گوشی موبایل کرده البته دوبار اینکار کرد دادگاه برایش یکسال حبس و رد عین مال و 30 ضربه شلاق حکم صادر کرده و بعلت اینکه هیچکس غیر از این دو بچه ندارد خواستم ببینم باتوجه به مشکلی که دارد من میتوانم برایش اعتراض بنویسم البته اطلاع نداشتم و حکمش قطعی شده است

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

فارغ از اینکه رای قطعی شده شما سمتی ندارید و نمی توانید اعتراض کنید

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

باسلام ابتدا بایستی از دادستان تقاضای تعیین قیم اتفاقی نموده و بعد ضمن اعتراض به رای توسط قیم موارد و مشکل وی نیز ذکر شوذ