مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از دیدار و ربودن کودک 3ساله

همسرم به مدت بیش از یک ماه دختر 3ساله ام را از منزل خارج کرده و با مسدود کردن تمامی راههای ارتباطی به دختری که مدام بهانه پدر می آورد گفته در شهری دور مشغول به کار هستم. گاهی پیام میدهد مبنی بر آوردن 3روزه دخترم بعد با پیام بعدی میگوید میترسم پس ندهی. طلاقی صورت نگرفته و رایی صادر نشده ایشان به همراه خانواده از دیدار و حتی شنیدن صدا و دیدن تصویر دخترم مرا محروم کرده اند. و با تحریکات خود میخواهند عملی از روی خشونت انجام دهم که به سود خودشان بیانجامد.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام، میبایست اقدام به گرفتن وکیل نموده و به این ترتیب حق خود را اعمال نمایید.

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.دادخواست سلب حضانت بهمراه دستورموقت جهت ملاقات فرزند راتقدیم کن