مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در تحویل

سلام من حدود دوسال و نیمه یه واحد ثبت نام کردم .. ولی بعد از حدود 3 سال هنوز تحویل نگرفتم کار هم به دلیل نشست چند خونه که قبلا ساختن متوقف شد الان توی مرحله سفت کاریه.. سوال بنده اینه که من قرارداد اولیه رو دارم که مهر و امضا پیمانکار رو داره و قرار بود 20 میلیون بریزم و 40 میلیون وام بانکی داشت.. حالا بعد از توقف کار که خیلی هم کند پیش می‌رفت و تغییر قیمت واحد ها آیا قیمت واحد من که قرارداد هم دارم تغییر میکنه با توجه به اینکه بیش از نیمی از ساختمان در زمانی ساخته شد که قیمت خانه همان 20 تومن بود.. و آیا اصلا این منطقیه که تغییر کنه پس آن قرار داد چه می‌شود.. آخه به من گفتن باید به روز محاسبه بشه.. لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام، قرارداد شما میبایست توسط وکیل دادگستری مطالعه گردد و سپس تحت عنوان الزام به ایفای تعهد قراردادی یا سایر عناوین مناسب با قرارداد از طریق دادگاه حقوقی اقدام بفرمایید.