مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند موتورسیکلت

با سلام و عرض احترام بنده سال گذشته یک دستگاه موتورسیکلت به صورت قولنامه ای از فروشنده ای خریداری و فروشنده مبایعه نامه فروشگاه فروش موتورسیکلت که ممهور به مهر و امضای فروشگاه بود و در آن به تسویه کل معامله اشاره شده بود به بنده ارائه نمود هم اکنون بنده برای انتقال سند با نظر به عدم دسترسی به فروشنده باید از فروشنده جهت انتقال سند شکایت کنم یا فروشگاه ! لازم به توضیح است در مبایعه نامه فروشگاه که فروشنده به من ارائه نموده به صورت چاپی عبارت غیر قابل فروش وجود داشته و فروشگاه در یکی از بندهای آن نوشته فاقد سند و مدارک بوده است و بدون مدرک به فروشنده ای که من از ایشان خریداری نموده ام فروخته است آیا هم‌اکنون بنده توانایی احقاق الزام به تنظیم سند و مالکیت موتورسیکلت در حال تصرف را دارم یا خیر ! من باب یاد آوری بنده در بند آخر قولنامه قید نموده ام که فروشنده هر زمان که خریدار بخواهد مدارک موتور و سایر مدارک مثبته معامله را از شرکت یا فروشگاه درخواست نماید مساعدت و همکاری نماید آیا این عبارت الزام آور است یا خیر!
با تشکر

پاسخ ها :

علی صدر شادباد

علی صدر شادباد :

استان :

سلام.شما میتوانید الزام به تنظیم سند موتور را به طرفیت خود فروشنده مطرح نمایید مرجع رسیدگی کننده از اداره راهنمایی و رانندگی نسبت به سند متور سیکلت استعلام خواهد گرفت.اگر موتور فاقد سند رسمی باشد صرف تصرف دلیل مالکیت شما محسوب میشود و اگر بخواهید موتور سند رسمی داشته باشد باید از اداره راهنمایی و رانندگی پیگیری نمایید.