مشاوره حقوقی رایگان - پایان قرارداد شراکت

باسلام و احترام
بنده با دو نفر دیگر طبق توافق نامه ای با هم در یکصد هکتار زمین و دوهزار راس گوسفند و ماشین الات و ادوات کشاورزی که در موضوع توافق نامه از سال 90 شریک هستیم و شرکایم با سرقت توافق نامه شراکت را انکار نمودن و از طریقی توافق نامه را بدست اوردم و شکایت اثبات شراکت کردم رای بدوی و تجدید نظر به وکالت نامه ای که در سال 92 یکی از شرکا برای گرفتن وام از بانک کشاورری به بنده داده بود و در همان سال بعد یکماه موضوع وکالتنامه را انجام دادم زمین سهم ایشان را در رهن بانک گذاشتمو ثبت املاک هم گواهی داده که سند در رهن گذاشته شده و سال 94 وکالتنامه چون دیگر مورد استفاده نبود و ارزشی نداشت توسط خودم در محضر فسخ شد و دادگاه تاریخ فسخ وکالتنامه بین من و یکی از شرکا را پایان شراکت بین من و هر دو شریکم استناد کرده درصورتی که نه زمین و نه گوسفند و ماشین الات سهم من را داده باشن.
1- ایا فسخ وکالتنامه بین دو شریک باعث پایان شراکت بین سه نفر قانونی میباشد؟ 2- ایا چون جدیدن حکم قطعی صادر شده اجرای احکام کلیه اموال مورد شراکت تا ان تاریخ را تقسیم میکند و سهم من از زمین و بقیه اموال برمیگردد؟ 3- ایا چون وکالت در سال 92 با انجام مفاد ان خودبخود منقضی شده تاریخ پایان شراکت را میتوان طبق ماده 477 پیگیری کنم.
از سروران گرامی خواهش میکنم جواب کاملی به بنده جهت راهنمای ارائه نمائید تا بتوانم حقم را بگیرم چون وضع مالی برای گرفتن وکیل خوب نیست و در این یکسال هم با راهنمایی شما عزیزان پرونده ام به این مرحله رسیده است. ممنون

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
اولا با توجه به اینکه فرمودین شراکت را اثبات کردین بنابراین تقسیم اموال ناشی از شراکت را باید درخواست نمایید ثانیا فسخ وکالتنامه به تنهایی حکایت از پایان شراکت نیست صرف نظر از اینکه متن نوشته شده در این سوال گویا نیست و ثالثا با توجه به شرایطی که فرمودین معتقدم به جهت استیفا حقوق خود با بنده تماس بگیرید و قرار ملاقاتی داشته باشید تا مدارک و مستندات و آرا صادره ملاحظه و راهنمایی بهتری ارائه شود . نگران حق الوکاله نباشید.
قبل از تماس پیامک بدین و وقت مناسبی رو هماهنگ کنیم .
متشکرم

پرسشگر :

سلام ارادت و احترام جناب اقای وحید نصیری اوانکی خیلی خیلی ممنون که وقت گذاشتین جواب دادین ارزوی موفقیت وسلامتی برای شما ارزو میکنم انشاالله درصورت موافقت مزاحمتون خواهم نشد. اینکه عرض کردم برای وضع مالی بخاطر اینکه از سال 90 فقط در این مجموعه اشتراوی زحمت کشیدم و کل پس انداز عمرم را برابر شرکا هزینه کردم تقریبا یک میلیارد تومان بعد شرکا با سرقت توافق نامه شراکت از من شکایت و یکسال به جرم خیانت در امانت رفتم زندان و بعد ازادی مدرک شراکتم بدستم رسید که اقدام به اثبات کردم و 20/12/98 رای قطعی صادر شد البته بخاطر بیسوادی بعضی از قضات محترم زندگیم نابود شد.

صادق  نيك بخش شرفشاده

جناب آقای صادق نيك بخش شرفشاده :

فارغ از بحث حق الوکاله و حق مشاوره نیاز به مشاوره حضوری با وکیل دارید.اطلاعات ارائه شده کلی هستن و مستندات باید حتما ملاحظه بشن...اما انچه بصورت خلاصه میتوان گفت اینکه حتی فسخ وکالتنامه یا از بین رفتن شراکت موجب تضییع سهم الشرکه حضرتعالی نمیشه و میتونید مطالبه کنید