مشاوره حقوقی رایگان - اطاق تعویضی

من یک کامیونت هیوندا داشتم که با آن تصادف کردم و قسمت سمت شاگرد خسارت شدیدی دید و من ماشین را به صافکاری بردم و صافکار موقع صافکاری پلاک های داخل اطاق را دستکاری کرده بود و پلاک زیر اطاق هم ضربه خورده بود که کمی جوشکاری شده بود ومن ماشین را کامل بازسازی کردم و فروختم و وقتی خریدار برای شماره گذاری رفته بودن گفته بودن که اطاق تعویض میباشد میخواستم بدونم الان با این شرایط چه باید کرد

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

از ارگان مربوطه و راهنمایی رانندگی سوال کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خریدارمیتواند معامله را فسخ کند در صورتی که اطلاع نداشته است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق راهنمایی و رانندگی و اداره آگاهی موضوع را پیگیری کنید