مشاوره حقوقی رایگان - توقیفی خودرو

با سلام و خسته نباشید خدمت شما عزیزان، بنده یه کامیونت الوند مدل 95داشتم که سال 97فروختم کامیون لیزینگی بود و هنوز اقساط داره در قرارداد قید شد که بقیه قسط خریدار خودش پرداخت کنه من در سال 93یه پرونده دیه داشتم بدلیل عدم پرداخت دیه چون کامیونت بنام من بود و هنوز هست حکم توقیفیش داده بودن و خریدار از دروغ به من گفت ماشینم بخاطر دیه شما بردن پارکینگ که کلی دوندگی کردم و رفع توقیف ماشین گرفتم ماشین به هیچ وجه پارکینگ نرفته بود خریدار فهمیده بود ماشین تو لیست توقیفی بوده گذاشته بودش تو حیاط خونه اش خواستم بدونم خریدار میتونه از من شکایت کنه که ماشینم توقیف شده و باید ضرر و زیان پرداخت کنم یا نه؟؟؟ ماشین ابدا پارکینگ نرفته و قبل اینکه توقیف بشه کاراش کردم رفع توقیف شد در ضمن یکسال و نیم رو ماشین توقیفی بوده و کار میکرده بعد که متوجه شدیم تو دوماه درستش کردم ممنون میشم جواب بدین متشکرم...

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
با توجه به اظهارات شما هیچگونه شکایتی مبنی بر ضرر و زیان نمی تواند از شما داشته باشد .

پرسشگر :

سپاسگذارم از پاسخ شما بزرگوار

یداله خواصی

یداله خواصی :

سلام : چنانچه بتوانی با مدارک مثلاً ماشین در فلان جا بارنامه داشته یا به رانندگی وی جریمه شده ویا مدرک مثبتی که مورد قبول دادگاه باشد اثبات نمایید امکان رسیدن به خواسته شما زیاد است