مشاوره حقوقی رایگان - حمل مشروب

باسلام خدمت شما عزیزان
متاسفانه نیم لیتر مشروب در داخل ماشین از من گرفتن و دستگیر شدم و با وثیقه 30 تومنی آزاد شدم.الان رای غیابی صادر کردن و ./7لیتر تو رای اشتباهی خورده و حبس و شلاق و جریمه نقدی صادر شده.میخواستم ببینم چطوری میشه اقدام کرد و 6ماه حبس رو از بین ببرم و میزان لیتر مشروب رو درست پیگیری کنن؟؟ایا شدنی هست یا خیر؟سابقه قبلی هم ندارم.ممنون.

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اعتراض بزنید و لایحه دفاعیه تخصصی توسط وکیل تنظیم شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در مهلت مقرر قانونی نسبت به واخواهی اقدام نمائید و در واخواهی خویش به لیتر دقیق مشروبات الکلی با توجه به اسناد در اختیار اقدام بفرمائید.