مشاوره حقوقی رایگان - ورود به لابی ساختمانی که از یکی از ساکنان ان ساختمان طلبکار هستم

سلام خسته نباشید من از یک شخصی طلبکار هستم و هرچی تو این یک ماه باهاش تماس گرفتم یا جواب نداده یا گفته واریز می کنم رفتم دم در ساختمان و وارد لابی شدم و با نگهبان صحبت کردم الان میگه میرم از دستت شکایت می کنم به خاطر ورود غیر مجازت به خونم ایا ورود به مشاعات غیر مجازه ؟؟؟؟
با تشکر

پاسخ ها :

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

با انچکه از تفاسیر شما مورد مهم اینجانب گردید موضوع مسمول عنوان اتهامی نمی باشد

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

اگر با نگهبان هماهنگ کردی داخل مشاعات اشکال ندارد