مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در پمپ بنزین

با سلام
در پمپ بنزین در حالت پیاده مشغول حساب بنزین با مامور پمپ بودم که ماشینی که لاین بغل ما و پمپ عقبی بنزین زده بود ناگهان حرکت و با سپر به زانوی من برخورد و زانویم را شکست پلیس او را مقصر غیر عمد شناخت آِیا می توانم شاکی او به عنوان تصادف عمد شوم؟

پاسخ ها :

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

قطعا بعلت عدم سوء نیت مجرمانه موضوع مشمول مجازات عمدی نخواهد بود
ولی میتوانید از وی شکایت و بعداز ارجاع به دادسرا موضوع به دادگاه ارسال و شما مشمول دریافت دیه خواهید شد
و چنانچه مقصر حادثه دارای بیمه نامه معتبر باشد شرکت بیمه گر دیه را حسب گواهی پزشکی قانونی قطعی پرداخت خواهد نمود