مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری پرونده بعد از قطعی شدن رای

من یک فقره چک ضمانت دادم به شخصی و باهاش قرارداد نوشتم که چک به شماره فلان تا پایان قرارداد نزد شما امانت میماند اما چک رو فروخت و برگشت خورد. حالا بعد از هشت ماه کش و قوس دادگاه به نفع من رای داد .‌الان هم بیست و پنج روز از زمان ابلاغ گذشت و طرفین هم اعتراض نکردند. الان باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

حضرتعالی میتوانید با رد درخواست صدور گواهی قطعیت از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضائی ، از دفتر دادگاه گواهی قطعیت بخواهید و هیچ نیازی به هیچ کاری نیست