مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

باسلام
من حدود دو ماه هست عقد کرده ام ( 11 بهمن 98)
تا تاریخ 10 اسفند یعنی حدود یک ماه مشکلی وجود نداشت و بنده برای خانم چند قلم وسایل از جمله آرایشی، لباس و خوراک هم می خریدم و چند بار به تفریح و گردش هم بردم ایشان را.
ایشان از تاریخ 10 اسفند تلفن های من رو جواب نمیده و تلفن خانه رو هم مادرش جواب میده و میگه حق نداری باهاش حرف بزنی.21 اسفند مهریه رو گذاشته اجراء و 27 اسفند ترک انفاق کیفری شکایت کرده.
منم در 25 اسفند مبلغی بابت نفقه هر چند اندک هست به حسابش واریز کردم.
سوالم اینه آیا با توجه به اینکه من قبل از شکایت مبلغی واریز کردم و و در یک ماه اول کمی وسایل هم براش خریدم آیا میشه با استناد به آن پرونده را از کیفری بودن ساقط کرد و حقوقی کرد ؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله به طور ماهانه هرچند اندک مبلغی را به حساب ایشان واریز نمایید بشرط باکره بودن

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله با این تفاسیر شما ترک انفاق نداشته اید