مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت در تصادف خودروی 8 ساله

با سلام، بنده با یک پراید مدل 91 اواخر سال 98 تصادف کردم، از پهلو خوردم به ماشین و دو درش تو رفت ، در عقب سمت راننده هم به درخت خورد و تو رفت، حالا شاسی ها ضربه خوردن یا نه نمیدونم، ولی ستون وسط دو در و یک گوشه کوچک از پوست سقف هم به خاطر فشار کمی جمع شدند، خب از اونجایی که من مقصر شناخته شدم، بیمه من هزینه هاشو تقبل کرد ، منتها چون خسارت افت قیمت میخواست از من ، رفت شورا شکایت کرده ، شورا حدود 5 ، 6 میلیون براش در نظر گرفتن ، تازه ادعا هم داره که قیمت وسیله که به خاطر اهمال کاری خودش افزایش یافته به خاطر سال جدید ما باید بدیم ، به نظر شما آیا این میزان خسارت برای خودروی 8 سال کار کرده درسته ، و آیا اینکه خودش وسیله نگرفته و شاید هم تا یک سال دیگه نخواد بگیره ، افزایش قیمتش بر عهده ی ماست ، آیا اعتراض روی نظر کارشناس شورا فایده داره؟
نکته دیگه اینکه کارشناس بدون حضور ما بازدید انجام داده و اتفاقی متوجه شدیم حتی نظرشم اعلام کرده ، آیا درسته؟
باتشکر

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
در هر صورت تقاضای افت قیمت حق زیان دیده است ولی چنانچه شک دارید به میزان خسارت و از طرفی حضور هم نداشتید میتوانید به نظر کارشناس اعتراض کنید .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر این مبلغ زیاد است
ضمنن شما می توانید به نظر کارشناس اعتراض نمایید