مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

باسلام و احترام ...پرسشم اینه که همسر بنده درخواست طلاق داده و من هم مطالبه مهریه نکردم و الان گواهی عدم امکان سازش صادر شده و 30 روز ازش گذشته ولی همسرم هیچ اقدامی نکرده حتی دادخواست اعسار نداده. من فکر میکنم ایشون چون مال و دارایی جا به جا کرده داره وقت میخره برای کارهای ثبتی که کرده و بعد بیاد اعسار بزنه تا دیگه کارهای ثبتی از یک سال قبل از اعسار گذشته باشه و دادگاه نتونه دیگه محکوم کنه آیا با توجه به این شرایط من در این زمان چه میتوانم بکنم که ایشون بیاد تکلیف را روشن کنه و نذارم زمان بگذره از جا به جایی دارایی اش ؟آیا میتونم کاری کنم یا اینکه اختیار دست ایشونه هر وقت اقدام کنه برای اعسار؟ما در دوره عقد هستیم و نصف مهریه تعلق میگیره و ایشون وکیل هم گرفته. با تشکر

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

بهتر است وکیل اختیار کنید یا برای مشاوره به یک وکیل خانواده مراجعه کنید. شما بهتر است مهریه تان را مطالبه کنید.