مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با عابر

سلام ببخشید برادرم دیشب رفته بود تا از خونه دامادمون دستگاه تب سنج بگیره وقته میخاسته از جلوی خونه دامادمون حرکت کنه بخاطر تاریکی هوا حین اینکه میخاست حرکت کنه ایینه اش به یه عابر برخورد میکنه ولی ایینه نمیشکنه اونم چن عجله داشته دیگه واینمیسته حالا عابر اگه شکایت کنه چی میشه با توجه به اینکه دوربینی اون اطراف نبوده و شاهد هم نداره ایا زندان و سوء پیشینه خواهد داشت گواهی نامه و بیمه هم داره و اینکه اگر مقصر بشه بیمه پولشو میده؟

پاسخ ها :

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

درودبرشما
بسته به اینکه عابرزدچارجراحت شده یاخیرجواب فرق می کند
بله بیمه پرداخت میکند.

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام در صورت ورود صدمه و تایید پزشکی قانونی و اثبات موضوع دیه تعلق میگیره بیمه پرداخت میکند ولی از نظر جنبه عمومی مجازات جزای نقدی دارد ولی سابقه موثر کیفری تلقی نمی گردد