مشاوره حقوقی رایگان - فرار از خدمت

با سلام بنده حدود 8 سال پیش به خدمت سربازی رفتم و بعد از طی کردن سه ماه اموزشی و یک ماه از یگان به علت مشکلات مالی شدید و بیماری قلبی پدرم بعد از مرخصی از یگان اقدام به ترک خدمت کردم که متاسفانه تلاش های من جوابگو نبود و پدرم به علت ایست قلبی حدودا یک تا دو سال بعد از فرار از خدمت من فوت کردن
مادر بنده اقدام به ازدواج مجدد نکردن و از بازنشستگان تامین اجتماعی میباشند با حقوق ناچیز و خواهر 19 ساله دم بخت دارم میخواستم بدونم ایا راهی هست برای من برای معافیت از خدمت یا خیر ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید با شرایط حاضر این مسئله خیلی ذهنمو مشغول کرده

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

اگر تنها اولاد ذکر هستی یا تنها اولاد ذکور مادر فاقد شوهر ،باید از طریق پلیس بعلاوه ده اقدام گنید