مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری پرونده جانبازی ماده 87

سلام.بنده درسال97پس ازتکمیل فرم های بیمارستانی وتاییدآنهادربیمارستان ارتش تبریزبه یگان محل خدمتم درمریوان رفتم تحویل تیپ دادم باشماره پرونده 622بنام هدایت حسن پورکه مدت دوسال تمام درکردستان خدمت کرده بودم‌ وگفتند شما بروید منتطر پیامک باشیدالان 5سال است که خبری نیست هرموقع هم تماس میگیرم .میگویند فرستادیم کمسیون پزشکی.کدام کمسیون پزشکی نمیگویند لااقل برم ازآنجا پبگیری کنم
لطفا مرا راهنمایی بفرماییدضمنا کارت ایثارگریم درعرض یک سال پیگیری کردم دریافت کردم ولی کارت جانبازیم که شدیدا به دارو درمان نیاز هنوز نیامده متشکرم