مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک

با سلام همسر من بخاطر عدم توانایی من در پرداخت مهریه حکم توقیف ساختمان 4 طبقه پدری من را گرفته ( طبقه اول مادرم طبقه دوم برادربزرگ طبقه سوم برادر کوچک و طبقه چهارم من) سند به نام پدر است ولی فوت شده
پدر قبل از فوت این طبقات را به صورت شفاهی به ما داده ( وصیت نامه شفاهی)
سوالات من اینه
آیا طبقه من که نیمه کاره است جزو مستثنیات دین است ؟چون فقط همین خانه نیمه ساز را دارم ملک و ماشین و چیز دیگری ندارم
و اینکه منزل مادر و خواهرانم را برای سهم الارث می‌تواند توقیف کند یا نه؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام چون تقسیم نامه عادیست سهم الارث شما از کل ماترک را توقیف میکند

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. اگر واگذاری بصورت قانونی انجام نشده باشد تمام ملک جز ماترک بوده وبه نسبت سهم الارث شما از کل ملک قابلیت توقیف توسط همسرتان رادارد.