مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی و کتک زدن دخترم توسط شاکی پرونده

با سلام
دختر13 ساله من در مدرسه از اول سال توسط همکلاسیش آزار و اذیت جنسی و توهین قرار می‌گرفت به دفعات با معاون مدرسه صحبت کردم ولی کاری جز عوض کردن کلاسش نکردن،دفعه آخر که دخترم گفته دیگه نزدیک من نشو و به من دست نزن بعد از برگشتن از مدرسه همکلاسیش کتکش زد و سرش به زمین خورد،اشتباهی که کردیم هیچ شکایتی نکردیم و روز بعد وقتی حال دخترم بهتر شد باهاش رفتم طرف مدرسه و موقع تعطیلی رسیدم و دوستش رو که موهای پسرانه ای داشت خواستم تنبیه کنم با قیچی ابرو سعی داشتم موهاش بشینم که دستشو جلو آورد و یه خراش کوچیک برداشت مردم دخالت کردن و برگشتم خونه ولی مادرش مثل اینکه شکایت کرده و دادگاهی هستیم وقتی با قاضی موضوع مطرح کردم گفتن دفاعیه خودتون رو بنویسید ولی هیچ اشاره ای به آزار جنسی بچه تون نکنید من خودم رسیدگی میکنم و جلسه دیگه ای قراره برگزار بشه امروز اون خانوم که فکر میکرد قراره دیه زیادی بگیره و با منشی قاضی رابطه داره موضوع رو فهمیده و دخترم رو شب وقتی از خرید می آمده نزدیک خونه و جایی که تاریکه و رفت و آمدی هم نیست گیر انداخته و کتک زده و فحش رکیک به زنده و مرده من که مادرش هستم داده مخصوصاً که من روی پدرم حساسم چون شهید شدن
خواستم بدونم میتونم روی همون شکایت یه شکایت هم من بذارم و بهم کمکی میکنه توی پرونده اول که بر علیه من و دخترم هست؟
متأسفانه همسایه های ما همه یجورایی مثل هم هستن و اگر چیزی دیده باشن هم شهادتی نمیدن
فقط من چجوری میتونم از این خانوم به جرم کتک و فحاشی شکایت کنم؟و اینکه چجوری شکایتم روی اون پرونده بذارم که حداقل دو طرف شاکی باشیم

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

نیاز به طرح شکایت جدید توسط شما دارد

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق دفاترخدمات قضایی ثبت شکایت کنید واز دادستان بخواهید به همان شعبه قبلی جهت لف شده ارجاع دهد.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام به طرح شکایت کنید موثر است