مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک خریداری شده

همسرم در سال 91 آپارتمانی را در تهران خریداری کرده که اکنون در آن ساکن هستیم یکی از واحدها در سال 1402(امسال) قصد فروش داشته قرارداد بسته شده.وقتی برای وقت محضر استعلام گرفتن مطلع شدند که ملک توقیف دائم شده ما هم استعلام گرفتیم متاسفانه توقیف شده در حالی طبق برگه استعلام رای دادگاه تجدید نظر در سال 97 صادر شده و به ما اصلا اطلاع ندادند در رابطه با فروشنده قبلی که مربوط به پروژه ... حالا کاری میشه انجام داد؟

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

نیاز به گفتگو متقابل دارد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

باید اثبات کنید شما قبل از توقیف خریداری کردید با اعتراض ثالث به اجرای حکم توقیف