مشاوره حقوقی رایگان - مالخری

با سلام. تعمیر گاه من سرقت شده. بعد از آن سارق بخاطر جرمی دیگر که مرتکب شده دستگیر و راهی زندان میشود. به وسیله اطلاعات محلی‌٬ این جانب مالخر را شناسایی کرده ام. اگاهی حکم قاضی را برای دست گیری مالخر لازم دارد. با این وضعیت تعطیلی دادگاه نمیدانم چه
کنم؟ مالم دارد از دستم میرود.

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.دادگاه تعطیل نمی باشد و به هر ترتیب کار شما را انجام می دهند.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادگاه تعطیل نیست. دستگیری وظیفه مامورین نیروی انتظامی است. با کلاتتری محل هماهنگ کنید