مشاوره حقوقی رایگان - تمدید وکالتنامه

باسلام
بنده وکالت تعویض پلاک گرفته ام که از تاریخش گذشت. برای تمدید مجدد ان در همان دفترخانه نیاز به برگ سبز میباشد یا خیر؟
ممنون از راهنمایی

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
معمولا دفترخانه کارت سبز را باید مشاهده کند

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام همراه با مدارک مالکیتی با حضور طرف مقابل به دفتر اسناد رسمی مراجعه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
موکل قبلی ، میتواند در دفترخانه
وکالت نامه را تمدید نماید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
در صورت اتمام مدت وکالت‌نامه میبایست وکالت‌نامه ی جدید تنظیم شود ، دفترخانه نمی‌تواند آن وکالت نامه را تمدید کند .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا خیر باید همان وکالت را ارائه تا تمدید گردد البته جهت جلگویری از هرگونه سو استفاده احتمال اخذ برگ سبز وجود دارد

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ؛ موکل باید به دفترخانه مراجعه و مجدد به شما وکالت دهد . نیاز به برگ سبز هم میباشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید موکل به شما وکالت مجدد بدهد دفتر خانه نمی‌تواند برای شما تمدید کند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فروشنده باید در دفترخانه با مدارک از جمله برگ سبز حاضر شود

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی وکالت قابل تمدید نمی باشد و مجددا وکالت جهت تعویض پلاک توسط مالک به شما داده می شود برخی دفاتر اعطای وکالت را منوط به ارائه برگ سبز می نمایند ولیکن درصورتیکه به همان دفترخانه مراجعه نمایید احتمالا مجدد تقاضا نمی نمایند

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله ضمن اینکه هر دو نفر باید حاضر شوید