مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تام الاختیار

ایا با وکالت تام الاختیار دارای عزل،، وکیل می‌تواند در موضوع مورد وکالت در تنظیم دادخواست دادگستری عنوان خوانده را داشته باشد؟ مثلا(خواهان آقای...با وکالت شماره ..) یا خیر؟

پاسخ ها :

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. سوال شما مبهم است. وکیل نمیتواند در ستون خواهان یا خوانده به عنوان اصیل قرار داده شود. بلکه باید بطور مثال نوشته شود خوانده آقای ... با وکالت آقای ... .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به نام موکل ثبت شده باشد و در ذیل آن وکالتاً یا ولایتاً درج گردد