مشاوره حقوقی رایگان - مزایا و حقوق بازنشستگی زودتر از موعد

درود برشما
اینجانب حدود 22 سال خدمت در ناجا داشتم و برج 9سال 98 بازنشست شدم. بازنشستگی با 22 روز که البته به درخواست خودم و در کمیسیون مورد قبول واقع شد، مدرک تحصیلی بنده دیپلم هست البته تا دوماه حقوقم قطع شد که تا قبل از اسفند حقوق دوماه یک جا داده شد. اما حقوق اسفندم خیلی پایین بود حدود یک میلیون و پانصد هزار تومان. و با توجه به تعطیلی و مشکلات ویروس کرونا با هیچ جا در تماس نیستم. نمیدانم قضیه این همه ریزش حقوق چیست.
و نمیدونم حقوق تقریبی من با 22 روز خدمت بازنشسته با درجه ستواندمی چقدر است عائله تحت تکفل من 3 نفر هستند با خودم خانواده 4 نفری هستیم. ممنون میشم در این خصوص راهنمایی بفرمایین بنده را و اینکه راهی هست که بتونم 30 روز حقوق بگیرم ( منظورم از طریق بیمه ای یا پرداختی بیمه یه جا ) هست. ممنون از شما
و روال پرداخت کل پول بازنشستگی تقریبا تا چه مدت هست.

پاسخ ها :

محمود  احمدي تجويد

جناب آقای محمود احمدي تجويد :

سلام امکان گرفتن حقوق 30 روزه بعید بنظر میاد.راجع میزان حقوق هم اینجوری نمیشه جواب داد ضرایب و میزان در قانون تعیین شده که مستلزم بررسی کل مدارک و دریافتی ها و نوع رابطه استخدامی.شما ابتدا به واحد مربوطه در سازمان خودتون مراجعه کنید اطلاعات کامل بگیرید و بدونید که با چه معیاری محاسبه کردن.با این نحوه سوال شما هر پاسخی بگیرید قطعا اشتباه خواهد بود