مشاوره حقوقی رایگان - جابجایی وقت نظارت در دیوان عدالت اداری

با سلام
اجرای احکام دیوان عدالت اداری جهت اجرای حکم یک ابلاغیه صادرنموده و وقت نظارت بعدی رو در بهمن ما ثبت کرده و این متن جهت اعمال ماده 111 قانون آيين دادرسي ديوان عدالت اداري رو نوشتن میخاستم راهنماییم کنید درخصوص زودتر شدن وقت نظارت بعدی و توضیحاتی در مورد ماده 111هست.
موضوع دادخواست هم تبدیل وضعیت قراردادی به رسمی میباشد.
باتشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تبدیل وضعیت در صورتی است که اگر قرارداد مستقیم با ارگان های دولتی و یا عمومی غیر دولتی دارید تحت شرایطی تعلق میگیرد اگر ادله شما محکمه پسند است میتوانید به دیوان عدالت اداری لایحه ارسال کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

راهی متصور نیست. وقت نظارت امور دخلی خود شعبه است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

وقت نظارت وقت اداری ان ارگان است وقابلیت تجدید از سمت شما را ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام وقت نظارت از امور داخلی شعبه می‌باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی وضعیت خدمتی شما است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وقت نظارت مربوط به شعبه است جای نگرانی نیست برای شما
منتظر ابلاغ باشید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
وقت نظارت در بعضی مواقع زودتر اعمال میشود.