مشاوره حقوقی رایگان - وقت نظارت از تاریخ مثلا 1/15 شده 4/15

درتاریخ1/15وقت نظارت به لحاظ عدم وصول اقدامات ضابطین تجدید و برایه تاریخ 4/15تعیین گردید یعنی چی البته بنده با یک نفر دیگه محکوم شدیم در دادسرای نظامی وجریمه شدیم بنده درخواست دادم ببینم چه مقدار پول من باید واریز کنم تا پرداخت کنم هنوز جوابی داده نشده ایا این به معنایه جلبه یا دادخواست بنده رو پیگیری میکنند که چه مقدار جریمه پرداخت کنمو در تاریخ 1/18 هم نامه زده به به عنوان پیگیری نوبت گیرنده به فرماندهی نیرو انتظامی شهرستان و بازرسی ثبت گردید بنده سند هم سه برابر مبلغ جریمه گذاشتم ونامه زدن تا ظرف ده روز معرفی نکنم سند مصادره میشه پس تکلیف دادخواست من نسبت به تعین جریمه که نوشتن چی میشه وقتی من رو عمدا نظامی کردن که نظامی نیستم شدم متهم اول و طرفی که رشوه رو گرفته متهم دوم و نوشته کلا 200ملیون جریمه ایا من تنهایی باید پول رو پرداخت کنم یارطرفی که نظامیه و پول رو گرفته هم باید پرداخت کنه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

وقت نظارت متعلق به شعبه است در این فاصله شما می‌توانید دفاعیات خود را اعلام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام وقت نظارت از امور مربوط به شعبه می‌باشد که پرونده در آن تاریخ مشاهده و دستورات لازم داده می‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام وقت نظارت به دادگاه مربوط است یعنی درتاریخ معین شده قاضی بررسی می‌کند پرونده را

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اظهارنظر مستلزم مطالعه پرونده است.
موفق باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا توجه داشته باشید وقت نظارت از امورات اداری مربوطه به شعبه است و اگر موردی در خصوص شما بوده باشد حتما ابلاغیه ارسال میشود ، در این فرصت بهتر است لایحه دفاعیه و تکمیلی ارسال کنید اما اظهارنظر دقیق نیازمند برسی بیشتر است که در صورت تمایل میتوانید از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وقت نظارت مربوط به امور اداری شعبه است