مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت پیامکی

سلام . من چند وقت پیش حدود 6 ماهی گذشته با مردی دوست شدم .ولی بعد مدتی که به مادرم گفتم همه چی به هم خورد و اون مرد یک دفعه غیبش زد قصدش سوء استفاده بود و همه چی دروغ می‌گفت به من ‌ تا این که متوجه شدم زن و بچه دارد و به او گفتم اما انکار کرد.من یک روز ک باهاش بیرون بودم وسیله گرفتم ولی اون آقا حساب کردن و حدود 1 میلیون شد و اینکه رفت کات کردیم بعد 6‌ماه آمده میگه بیا ببینمت و این ها من هم گفتم برو پی زندگیت ولی یکم من بیشتر بهش زنگ میزدم و اینا میخوام دفعه بعد اگر آمد به من پیام داد با بگه پولم رو بدید چیکار کنم؟ مادرم هم می‌دونه ‌‌. چی بگم برم شکایت کنم بگم آقا مزاحمت ایجاد میکنند چون پیامک های زشت هم میفرستد ولی من جواب دادم . بعد که شکایت کنم من هم مرتکب جرم هستم یا خیر...؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.
اگر مزاحمتی داشت می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورتیکه شما هم پیامک‌ها را پاسخ دادید دو طرفه است و شما هم مجرم محسوب و رابطه نامشروع دون زنا است اما اگر ایشان فقط ارسال میکنند ایشان مزاحم تلقی خواهند شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما تمامی شماره های وی را مسدود و بلاک کنید و تماسی نگیرید اگر مجددا مزاحم شد شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر اقدامی توسط شما صورت نگرفته است امکان شکایت برای شما وجود دارد جزئیات حائز اهمیت است