مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت خسارت خودرو

با سلام
بنده در حالی که سوار موتور هم نبودم و داشتم با دست اون رو هل میدادم هندل موتور با سپر عقب یک ماشین در حال پارک برخورد کرد چون سپر اون ماشین از قبل ضربه خورده بود (جای شکستگی های قبلی و بتونه کاری روی سپر مشهود بود )
از جا کنده شد. الان خسارتی که من باید پرداخت کنم به چه شکل هست؟ از بیمه نمیخواهم استفاده کنم.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید میزان خسارت طبق نظر کارشناس تعیین شود و سپس بر این اساس اقدام به پرداخت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق نظر کارشناس میزان خسارت تعیین می‌شود.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از کارشناس خودرو میزان خسارت را استعلام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مقصر هستید طرف بعد از طرح شکایت ، از شما درخواست خسارت طبق نظر کارشناس میکند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص کارشناسان محترم کارشناسی نموده میزان را تعیین و مطابق آن پرداخت می‌شود