مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اتمام شراکت

با سلام
مدتی قبل یا یکی از فامیل زمینی به متراژ 1000 متر خریدیم. پس از مدتی از شریکم ناراضی هستم و قصد تفکیک زمین و اتمام شراکت را دارم.
با توجه به این که زمین قولنامه عادی است و موقعیت زمین نیز اجاره میدهد میخواهم تفکیک صورت گیرد. ولی ایشان خود را آفتابی نمیکند و میخواهم شکایت کنم و از طریق مراجع قانونی پیگیری کنم. در ضمن هنگام خرید چون ایشان پول کم داشت من مبلغ بیشتری از نصف دادم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست درخواست تنفیذ ملک مشاع تنظیم نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

دادخواست مربوطه را بدهید تا کارشناسی و بررسب شود