مشاوره حقوقی رایگان - نزاع دسته جمعی یا ضرب و جرح ؟

با سلام .
دریک پرونده ضرب و جرح برای شخصی کیفرخواست صادر شد مبنی بر ضرب و جرح موجب شکستگی و این شخص دارای سوابق متعدد در مورد همین جرم میباشد پس از تشکیل جلسه دادگاه پرونده به علت نقایص متعدد برگشت دادسرا و بعد از آن کیفرخواست دعوای دسته جمعی نیز صادر شد .
اکنون سوال من از اساتید بزرگوار این است که در دعوای دسته جمعی اگر شخص ضارب که موجب شکستگی شده مشخص باشد مجازاتش بر اساس نزاع دسته جمعی میباشد یا ضرب و جرح موجب شکستکی ؟
حبس و زندان جرم نزاع دسته جمعی برای ما که هیچ گونه سابقه ای نداریم چگونه است ؟

پاسخ ها :

نزاع دسته جمعی نزاع ضرب و جرح