مشاوره حقوقی رایگان - پلاک کرج ولی ساکن کرمانشاه

سلام خسته نباشید پلاک ماشین من کرج است ولی خودم ساکن کرمانشاه کرج نگهبان بودم به خاطر مریضی برمیگردم مهلت وکالتنامه ماشین تموم شده تعویض پلاک هم تعطیل باید چکار کنم

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
با فروشنده هماهنگ کنید تا وکالت تجدید شود.

محمود  احمدي تجويد

جناب آقای محمود احمدي تجويد :

سلام اگر پلاک فعلی متعلق به فروشنده یا مالک قبلی است باید طرف رو پیداکنید و مجددا وکالتنامه جدید بگیرید اگر امکان نداشت یا طرف نیامد مجبورید از طریق دادگستری دادخواست الزام به تنظیم سند و ....طرح کنید تا نهایتا پلاک شخصی بتونید بگیرید.ولی اگر پلاک فعلی بنام خودتان است و آنرا را با وکالتنامه گرفته اید برای پلاک جدید به وکالتنامه نیاز ندارید. همیشه سوال را دقیق طرح کنید