مشاوره حقوقی رایگان - شکایت روی پلاک

با سلام سه سال هست که یک خودرو خریداری کردم. همه مدارک پیشم هستن بجز برگ سبز، بعد از مدتی متوجه شدم شکایت روی پلاک ماشینه، هرچه به مالک زنگ میزنم امروز فردا میکنه، ضمنا قولنامه پیشم نیست. راهی وجود داره که بتونم بدون حضور مالک و بدون برگ سبز تعویض پلاک کنم؟ خواهش میکنم راهنمایی بفرمائید. باتشکر

پاسخ ها :

آیت سلطانپور سردرود

جناب آقای آیت سلطانپور سردرود :

با سلام دادخواست باید تقدیم شه

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

وکالت‌نامه از فروشنده دارید ؟

امیرعباس عریضی

جناب آقای امیرعباس عریضی :

سلام. چنانچه توقیف بابت بدهی مالک پلاک باشد، امکان طرح اعتراض ثالث اجرایی وجود دارد.

محمود  احمدي تجويد

جناب آقای محمود احمدي تجويد :

سلام باید دلایل خرید و مالکیت خودتان را طی دادخواست به دادگاه بدین .

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
اگر قولنامه پیش شماست دعوی الزام به تنظیم سند رسمی در دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل زندگی مطرح و به دادگاه ارجاع میشود و انشالله به حق خود میرسید .

سید ابوالحسن حاجی سید جوادی

جناب آقای سید ابوالحسن حاجی سید جوادی :

با سلام
اولاً شرط صحت یک معامله وجود قولنامه مکتوب نیست. با این حال با توجه به اینکه شما سندی که بیانگر وقوع معامله و انتقال خودرو به شما باشد را ندارید می‌بایست با توجه به سایر مدارکی که در دست دارید (اعم از :کارت خودرو . کارت سوخت. بیمه نامه. فیش‌های واریزی به حساب فروشنده بابت خرید خودرو و معرفی شهود) در دادگاه حقوقی اقامه دعوا به خواسته: 1) اثبات وقوع بیع نسبت به یک دستگاه خودرو (با ذکر مشخصات دقیق خودرو)
2) الزام به تسلیم اسناد و مدارک (برگ سبز خودرو)
3) الزام به فک پلاک خودرو
را مطرح نمایید و در دادخواست اسامی شهود خود را ذکر کرده و از دادگاه تقاضای استعلام از پلیس راهور جهت بررسی مشخصات مالک خودرو را نیز درخواست نمایید و پس از رسیدگی و صدور رای به نفع شما و قطعیت آن می‌توانید با استفاده از همان رای دادگاه نسبت به فک پلاک و صدور برگ سبز جدید به نام خود اقدام نمایید.
برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.
با تشکر