مشاوره حقوقی رایگان - عدم فک پلاک خودرو

با سلام. بنده یه ماشین مدل 90 دارم که فک پلاک نکردن و الان 8 دست چرخیده تا به من رسیده و هیچ کدوم از 6 نفری که میشناسم وکالت فک پلاک ندارن الان بعد از 9 سال صاحب اول که همه چیز بنامش هست شکایت گذاشته رو ماشین و ماشین رو گرفتن و میگه من از شخصی که اول ماشین بهش فروختم طلب دارم و هیچ مدرکیم نداره که از اون طلب داره آیا الان بعد 9 سال میتونه ماشینی که همه مدارکش بنامش هست ولی 8 دست چرخیده و الان تمام مدارکش پیش من هستو بگیره. درضمن من هیچ شماره یا آدرسی از اون نفر دوم که صاحب اول ماشین ادعا میکنه طلبش داره رو ندارم لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

فضلی               مهسا

سرکار خانم فضلی مهسا :

شما درجلسه رسبدگی مدارک رو ارائه ندادین؟ رای صادر شده؟ نفر دوم درجلسه حاضر نشده؟

پرسشگر :

هیچ جلسه رسیدگی برگزار نشده. هیچ آدرسی از نفر دوم نداریم. خیر رأی هنوز صادر نشده. نفر اول هیچ مدرکی از نفر دوم نداره که بگه طلب داره

محمدرضا نوروزي فيروز

جناب آقای محمدرضا نوروزي فيروز :

با سلام ؛ طرف دعوی باید مستند طلب خود را اعلام نماید و با فرض بر صحت ادعا چون خودرو منتقل شده و سالیان زیادی نیز از انتقال اول سپری شده در حکم تلف مبیع محسوب و طرف دعوی نمی تواند عین مال را طلب نماید ولو اینکه شرط انفساخ در قرارداد اول بوده باشد

محمد راجی

جناب آقای محمد راجی :

اگر قولنامه های قبل رو دارید باید داخواست الزام به انتقال سند علیه همه بدید ولی دادگاه کسی که سند بنامش هست رو محکوم به انتقال سند میکنه .