مشاوره حقوقی رایگان - به روز کردن اجاره مغازه نانوایی و هزینه وکالت

سلام
ما یک مغازه نانوایی داریم که اجارش از 20 سلام پیش تا به حال بالا نرفته و فقط 20000 تومان در ماه میریزم به صندوق.
ما وارث هستیم و می‌خواهیم کرایه را به قیمت روز درخواست کنیم.
لطف کنید برام روشن کنید که هزینه وکالت حدودا چقدر میشه و حدودا چه مدت طول می‌کشه.
با کمال تشکر

پاسخ ها :

سمیرا دادی

سمیرا دادی :

استان :

سلام وقت بخير براي افزايش ميزان اجاره بها بايد دادخواست با عنوان تعديل اجاره بها به طرفيت مستاجر مطرح كنيد،مدتي كه طول ميكشه به طور تقريبي ٣ ماه

پرسشگر :

سلام

متشکرم از جوابتون می خواستم بدونم هزینه وکیل بطور تقریبی چقدر هست که این کار تعدیل اجاره بها را انجام بدهد.
با کمال تشکر

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

مغازه سرقفلی میباشد؟