مشاوره حقوقی رایگان - شروع به کار در استخدام پیمانی

سلام.
من بورس یه دانشگاهی بودم و حالا برای انجام تعهدات خدمتم در آن دانشگاه و جهت تبدیل وضعیتم از بورسیه به استخدام پیمانی مراجعه کردم ولی این دانشگاه در حکم کارگزینی استخدام پیمانی که صادر کرده، اولا به جای شماره مستخدمی، کد ملی من رو نوشته و قرارداد هم به جای یک سال، شش ماهه تنظیم شده. از طرفی من فهمیدم که درخواست تامین اعتبار برای استخدام توسط سازمان مدیریت استان رد شده.
من هم این حکم کارگزینی صادره را امضا نکردم و الان مفت و رایگان دارم براشون تدریس می کنم.
آیا طبق قانون من این را حق دارم که شروع به کار نکنم و این حکم صادره بدون شماره مستخدمی و شش ماهه را امضا نکنم و به دیوان عدالت اداری جهت ملزم ساختن دانشگاه به اخذ ردیف استخدامی شکایت کنم؟

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

سلام : شکی نیست چنانچه شما حقی برای خود قائل هستید و در حق شما بی حقی شده می توانید نخست به کار گزینی اداره متبوعه مراجعه ودر صورت عدم تقاعد به حق به دیوان عدالت شکایت نمایید