مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند خودرو با در دست داشتن کلیه مدارک خودرو و قرارداد دستی

اینجانب یک دستگاه وانت پیکان تصادفی بدون بیمه و معاینه فنی رو بصورت قرارداد دستی خریداری کردم و کلیه مبلغ ثمن معامله رو تسویه کردم چون تعمیرات وانت طول کشید و ما تو مبایعه نامه که دستی بین خودمون و یک شاهد نوشته بودیم خریدار که من باشم باید یک ماهه خودرو رو صافکاری کرده و اقدام به اخذ بیمه نامه و معاینه فنی میکردم که به تعویض پلاک مراجعه میکردیم و مبلغ اخرو میدادم ولی چون ماشین خیلی داغون بود وقت قرارداد سر رسید و بنده با اخذ رسید مبلغ اخررو دادم و کلیه مدارک اعم از برگ کمپانی و کارت و برگ سبز خودرو رو گرفتم ضمنن فردای روز خرید خودرو وسیله نقلیه رو بیمه کردم که بنام خودم بیمه گزار ثبت شده میشه راهنمایی کنید؟

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

سلام : در صورت داشتن مبایعه نامه و داشتن دو شاهد از مراجعه قضایی الزام به ایفای تعهد فروشنده را بخواهید