مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

سلام خانمم یک ساله با داشتن دو فرزند زندگی مشترک رو ترک کرده دادگاه ایشان را محکوم به تمکین کرد و بعد از پرداخت اجراییه ایشان به منزل برگشت و پرونده مختومه شد یک هفته بعد دوباره منزل رو ترک کرد خدا وکیل تکلیف با این قانون سر کاری تمکین چیه اصلا تمکین چه ضمانت اجرایی داره من اگه صد بار هم تمکین بزنم بعد از هر بار یک هفته بیاد و بره پرونده مختومه بشه چه ارزشی داره به هیچ عنوان قصد طلاق هم ندارم خواهشا یه راهنمایی کامل بکنید این مشکل خیلی از مردهاست با تشکر

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
وقتي ايشان دارند منزل را ترك ميكنند به ١١٠ زنگ بزنيد تا پليس صورتجلسه كند كه وي منزل را ترك ميكند يا در مدتي كه وي در منزل نيست به اجراي احكام مراجعه و از قاضي تقاضاي تحقيقات محلي كنيد تا مامور بفرستند و بررسي كند كه زوجه منزل راترك كرده است و در اينصورت ميتوانيد دادخواست ازدواج مجدد دهيد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با صورتجلسه کلانتری محل موضوع دلیل در دست داشته باشید. در ایام عدم تمکین مستحق نفقه نخواهند بود