مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت از پزشک کاشت مو

با سلام من یک هفته پيش کاشت مو انجام دادم و با دکتر کاشت کامل تمامی سر گفته بودم هزینه کاشت 13 میلیون و هزینه داروها 3میلیون بود بعد کاشت هزینه هارو پرداخت کردم بعدش آمدم منزل خانواده ها گفتن هیچ موی برات نکاشتن با دکتر صحبت کردم ولی از زیر کار در میره خودش رو مقصر نمیدونه و میگه تو مو نداشتی .آیا تمام خسارت کاشت و خسارتی که 15 روز من رو بیکار میکنه رو چطوری میتونم ازش بگیرم؟ با سپاس فراوان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق نظام پزشکی موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق دادسرای جرایم پزشکی شکایت کنید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دادخواست مطالبه خسارت با جلب نظر کارشناسی بدهین

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم می‌توانید شکایت خود را از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت تا در دادسرای جرائم پزشکی مورد رسیدگی قرار گیرد