مشاوره حقوقی رایگان - عدم تنظیم سند خودرو توسط صاحب سند

سلام بنده درسال 1397یک دستگاه خودرو پرایدخریدم ولی پلاک وبرگ سبز به نام فرد قبلی است وفرد قبلی سند به نام نکرده بود بنده دادخواست به تنظیم سند و فک پلاک کردم و شکایتم نیمه کاره ماند و فرد اولی که سند به نام نکرده بودیک سال بعد از شکایت من شکایت حقوقی وفک پلاک کرد و نفر دومی گفت هیچ طلبی از من ندارد والان ماشین من را گرفت وبه پارکینگ برد و هر دو نفر جلو نمیان من فرد سوم هستم وبا ماشین امرار معاش میکردم. چیکار کنم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست تمام نفرات قبلی را طرف دعوا قرار دهید در غیر این صورت می‌توانید از شخصی که خریداری کرده‌اید شکایت کنید