مشاوره حقوقی رایگان - عدم تنظیم سند خودرو توسط صاحب سند

دوسال است که مالک باتوجه به حکم الزام به تنظیم سند خودرو ممانعت میکند اما از شعبه شهر دیگر اقدام و موفق به توقیف شده و مورد خسارت زیادی به بنده شده چی کار کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر حکم الزام به تنظیم سند اجرا نشده میتوانید درخوواست فک پلاک کنید و توقیف خودرو انجام شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست الزام ثبت نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر حکم الزام به تنظیم سند اجرا نشده میتوانید درخوواست فک پلاک کنید و توقیف خودرو انجام شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
آرا صادره باید بررسی شود