مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد تجمیع و مشارکت در ساخت

سلام چندی پیش بنده و همسایگان قراردادی را جهت ساخت مجتمع مسکونی امضا کردیم بعد متوجه شدیم یکی از امضا کنندگان سهم خود را وکالتی قبلاً واگذار کرده آیا این قرارداد نافذ است یا باطل.

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر در زمان امضا سمتی نداشته است و واگذاری قبل از تاریخ امضا بوده است نسبت به آن شخص اعتبار ندارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نسبت به این فرد غیر نافذ هست باید رضایت وی اخذ شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر ایشان قبلا سهم خود را فروخته باشد یا صلح یا هبه کرده باشد قرارداد مشارکت غیرنافذ است و منوط به موافقت انتقال گیرنده است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر یکی از ساکنین نیز رضایت نداشته باشد ساخت و ساز منتفی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ قرارداد نافذ نیست چرا که شخص مزبور سمتی در امضاء نداشته است.